Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на звука на мотора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на звука на мотора

Случва се нещо... Когато я карам извън града с над 100 км мотора става страшно шумен. Бучи не се трае.
    С предния въздушен филтър до към 5-6000 км си беше супер ама след това започна да бучи.
    Смених филтъра и се оправи временно... И сега пак.
    Със 120 все едно карам лада...

Някой идеи? Да пробвам с някой спортен знам ли... Все едно колата се задъхва без въздух...
    дали или на мен ми се струва?
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
    Случва се нещо... Когато я карам извън града с над 100 км мотора става страшно шумен. Бучи не се трае.
    С предния въздушен филтър до към 5-6000 км си беше супер ама след това започна да бучи.
    Смених филтъра и се оправи временно... И сега пак.
    Със 120 все едно карам лада...

Някой идеи? Да пробвам с някой спортен знам ли... Все едно колата се задъхва без въздух...
    дали или на мен ми се струва?
    защо не опиташ без филтър не смятам че за 5 км ще и стане нещо и да си на 100% че е от филтър
    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

още нещо ново
      може ли този шум да е бил нещо от съединителя, че той припадна в движение. Изтрака нещо и сега е паменик

Comment

Най вероятно е боксувал и колата е работила на по високи обороти и от там идва и различния шум от мотора който си доловил.

Comment

преди известно време ми направи впечетление, че си смени звука. Започна да върви на високи обороти пък скороста е ниска.
          ясно от къде е бил проблема....

идеи за съединител? кви марки позлвате ?

Comment

Или Valeo или Sachs друго е компромис.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
              Или Valeo или Sachs друго е компромис.
              Рикамби оригинали с 80 000 км гаранция. Доволен съм от цената и качеството.
              До тук 40 000 км.
              Доставката и гаранцията е от сервиза.
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 17:44.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

за 2,0 тс 370 лв. е комплекта на Валео
                Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

тея коли с какви маховици са?
                  Моята що е с демпферен?

Comment

тея коли с какви маховици са?
                    Моята що е с демпферен?
                    Такъв е, но трудно се разбива Съединителите са лук, валео, закс, но лично аз валеото го избягвам напоследък поради това, че идва в неугледен вид, някакви заварки, рециклажи ли не знам какво, на всичко отгоре съвсем различно изглежда понякога от стария на колата, а и веднъж имах рекламация.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ясно... мерси

Comment

проблема е решен
                        явно проблема е бил в съединителя....

Comment

проблема е решен
                          явно проблема е бил в съединителя....
                          Дано не си сложил така наречения "усилен".
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Дано не си сложил така наречения "усилен".
                            мне сложих си същия който извадих от вътре...
                            OE by Valeo на 501 завършва номера

вече е ок

Comment

sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                              X